GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het organiseren van een evenement in de aardappelloods aan Siberië 5 te Overloon

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Land van Cuijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsoverloon.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen overloon
  2. GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het organiseren van een evenement in de aardappelloods aan Siberië 5 te Overloon

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Siberië Overloon Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Overloon

Omgevingsvergunningen aangevraagd (regulier)In de afgelopen periode is de volgende reguliere aanvraag om omgevingsvergunning ingediend:Overloon•Siberië 5 - het organiseren van een evenement in de aardappelloods (afwijken bestemmingsplan). Ingekomen 23-02-2022Nadere informatieBovenstaande aanvragen hebben betrekking op aanvragen om omgevingsvergunning waarop de reguliere procedure van toepassing is. Voor reguliere aanvragen is de beslistermijn 8 weken of 14 weken als de beslistermijn is verlengd.Reguliere aanvragen omgevingsvergunning liggen niet ter inzage en kunnen niet worden ingezien. U kunt als derde- belanghebbende geen bezwaar maken tegen ingediende aanvragen en (eventuele) verlengingsbesluiten. Dat kan pas nadat er op de aanvragen is beslist.

Unknown

 Lokaalnieuwsoverloon.nl Redactie

Lokaalnieuwsoverloon.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Overloon. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Overloon

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.